Zondag sessies

De zondagochtend voor jezelf met een kleine groep waar je pure ontspanning mag ervaren. Elke maand is er bij Bleef een zondag sessie. Ervaar elke maand een nieuwe beleving. 

Zondag 28 november – 10:00 – 11:30 – Klank sessie door Joyce

In een klanksessie nemen de klanken en golven van trillingen je mee op een reis. Een reis naar de bron van ons intieme zelf. Door de vibraties en de klanken maken we ons onderbewuste schoon en neemt ons bewustzijn toe. De klanken, geluidstrillingen brengen je in een staat van diepe ontspanning en zuivert en verstilt de mind. De mind kan geen weerstand bieden tegen de geluidstrillingen van de schalen. 

Geef je over aan de klanken en de vibraties. Laat je meedrijven op de golven van het oergeluid. Het geluid van de oneindige creatieve energie waaruit alles is voortgekomen.

Zondag 19 december – 10:00 – 11:30 – cirkel meditatie door Marcella  

Meditatie is naar binnen keren en zitten bij al at zich aandient. Een vorm van overgave, die niets anders vraagt dan te zijn met wat er is. Je gaat voelend aanwezig zijn zonder gedachten. Je hebt geen ritueel om te mediteren, je hoeft helemaal niets te doen. Door aanwezig te zijn maak je ruimte voor wat ruimte nodig heeft. Hierdoor kan verandering ontstaan. In een cirkel meditatie mediteer je samen waardoor de energie van alle zich verzamelt. 

We starten met een korte begeleiding en daarna ga je mee in de groep. Aan het begin van de cirkel beginnen we met het zetten van intenties. 

Tarief

*Boek hieronder jouw sessies

Boek hier

Volg de [b]•levingen op social media!