Blog

22-3-2018

Zingen en dansen, wie doet het niet?
Wat is dat toch een heerlijkheid.
Uit volle borst, vals of juist loepzuiver.. het maakt niets uit! Het allerlekkerste vind ik om in de auto de muziek net iets harder te zetten, net iets harder te gaan rijden én net iets harder mee te blèren!! 🙈 Mijn onderbuurman noemt mij al de zingende buurvrouw. Ik zing regelmatig ‘Leef’ van André Hazes of ‘Unstoppable’ van Sia. Deze liedjes zijn momenteel mijn favoriet om weer in mijn kracht te komen. Ze herinneren mij eraan waar mijn passie ligt…
Muziek, zingen en/of dansen kunnen een groot deel bepalen van je gedachtes en vooral ook van je herinneringen.
Als ik zing begin ik eigenlijk als vanzelf te dansen en wat voelt dat toch fijn.

Maar dansen en zingen kan ook een uiting zijn van een andere emotie… bijvoorbeeld als je verdrietig bent.. je luistert en zingt dan andere liedjes dan wanneer je vrolijk bent.
Ik heb een aantal liedjes, waarvan mensen die mij goed kennen, precies weten hoe ik me voel. Dansen en bewegen is ook niet alleen heel fijn om te doen maar het is ook nog eens goed voor je want als je beweegt komt er onder andere het stofje endorfine vrij wat je negatieve gevoelens tegen gaat.
Muziek is vaak een directe afspiegeling van hoe je je voelt.

Dansen is zo fijn.. om even lekker uit je dak te gaan en in een soort flow te komen. Of je nu achter je stofzuiger staat te swingen of op een leuk feestje. En wat ik het allerleukste vind is dat wanneer mensen lekker hun dans- en/of zangskills aan het oefenen zijn, dat ze stralen!!!
Wat een genietmoment is dat!! ☺

Een massage is eigenlijk niet anders (althans, voor mij 😉)
Het is alsof ik dans met een lichaam.. en ik mag leiden, terwijl de persoon onder mijn handen zich volledig overgeeft en gaat ontspannen.
Zingen doe ik dan pas als deze mooie dansvorm geslaagd is… en dan doe ik even de boogiewoogie. 😉☺

Van welk liedje word jij vrolijk en wanneer kom jij in een soort flow?
Laat je het mij weten?!
Dan hoop ik je snel een mooie dans bij [b]•leef te mogen geven!!

Liefs,
Joyce 💖🙏


5-2-2018

Liefde..

Het woord liefde komt zo onwijs vaak voor. Het maakt niet uit in welke vorm.. of het nu gaat om je geliefde, je huisdier, je favoriete hobby of misschien zelfs om een massage geliefd.😉

Wat is liefde nu eigenlijk?
Het laat je stralen, je zelfvertrouwen gaat ineens onwijs omhoog, maar het kan je tegelijkertijd ook onzeker en kwetsbaar maken.. je hart gaat er sneller van kloppen, etc., etc.
Het stomme vind ik dat liefde vaak gerelateerd is aan een geliefde. 🤔
Maar hoe zit het met de liefde voor jezelf? Daar is vaak heel veel moed voor nodig, om te zeggen dat je eigen hart je nodig heeft. Het is zo makkelijk om negatief over jezelf te praten.
Maar hoe mooi en fijn is het als je echt gaat stralen en doet wat je onwijs leuk vindt!

Voor mij betekent liefde vooral het doorgeven van oprechte aanrakingen en dingen doen waar ik oprecht blij van wordt.. groeien, zowel in mijn praktijk als persoonlijk.
Daar ga ik pas echt van stralen… ✨

Een massage is dan ook echt een kadootje wat je aan jezelf kunt geven. Wist je dat een massage van een uur gelijk staat aan 8 uur slaap?
En daarnaast wordt je je ook nog eens enorm bewust van je lijf…

Ik geloof erin dat als je liefde aan jezelf geeft, je dan net zo hard gaat stralen als dat ik dat doe…💝⭐

Liefs,
Joyce


23-01-2018

Hoi mooie (b)•levers,

Super leuk dat jullie weer meelezen met mijn blog!

Ik wil het dit keer hebben over stress we hebben er allemaal vaak last van .🤔
Op je werk wordt de druk opgevoerd, je hebt thuis een gezin waar je de beste en leukste papa of mama en partner wilt zijn, je moet sporten en je sociale contacten wil je ook graag onderhouden en zo kan ik nog wel een aantal dingen opnoemen die stress kunnen veroorzaken.
Wanneer je stress hebt, voel je dit in je lichaam.
Je gaat zwaarder ademhalen, je hart gaat sneller kloppen en misschien ga je wel allemaal rampscenario’s bedenken en ga zo maar door! En voor je het weet heb je een burn-out…

Ook mij is dit overkomen, een aantal jaren geleden. Ik kreeg allemaal vage klachten, ik was elke maand verkouden, raakte zomaar mijn stem kwijt, ik at slecht en slapen, daar deed ik al helemaal niet meer aan.

Wat kun je nu eigenlijk allemaal doen tegen stress of er in ieder geval voor zorgen dat je je bewust wordt van je stress level.
* Ga lekker naar buiten om te wandelen. Buitenlucht is zo fijn en vooral het bos of de zee. (De zee is mijn favoriet. De mensen die mij goed kennen weten dat je mij daar nog meer van laat stralen 💖)
* Mediteren is enorm fijn. Het is wel even oefenen want het gaat niet vanzelf. Ik mediteer zelf 2 uur per dag en geloof me, dat is een elke keer weer feestje. 🎉
* Maak een afspraak met je favoriete masseur of masseuse 😉! Kies voor een [b]•leving bijzonder en plan dat direct door in je agenda.

Je bewust worden van stress of spanning in je lijf en gedachtes, gaat niet vanzelf maar met kleine stapjes.
Ik hoop dat ik je daarbij, met een oprechte aanraking, mag helpen.
Want één ding weet ik zeker, als je lief bent voor jezelf, kom je dichter bij je gevoel en intuïtie. Iets wat een enorme [b]•leving zal zijn.

Liefs,
Joyce


29-12-2017

Hallo lieve [b]•levers,

Jeetje, wat vind ik dit spannend!
Mijn eerste blog en dat nog net op het randje van het oude jaar.
Voor mij een mooie start van 2018 maar ook een hele mooie terugkijk op 2017.

Ik ga even een momentje stilstaan bij 2017. Wat een jaar… een jaar waarin [b]•leef echt, echt, echt van start is gegaan. Een jaar waarin ik onwijs veel mooie verhalen te horen heb gekregen, sommigen die mij tranen toe roerden maar ook verhalen waarbij we heerlijk hebben gelachen!🌟
Ook een jaar waarbij ik nog meer met mijn handen in de olie kon gaan om jullie een pracht [b]•leving te geven, en hem daarmee ook zelf mocht ondergaan. 🙏🏻

Met kleine stapjes kom ik erachter wat ik echt leuk vind om te doen. Het ondernemen, mensen aanraken, avonturieren en het allerleukste vind ik mensen liefhebben en dicht bij hun gevoel komen en niet te vergeten dit gevoel ook terug- en meegeven. Wat is het toch elke keer een kadootje om te mogen doen. ☺

Ik besef me steeds meer dat ik een enorme bofbil ben en dat ik zoveel meer wil bereiken met mijn [b]•levingen. En dat gaat me zeker lukken met alle mooie en lieve mensen om me heen! Wat ben ik dankbaar dat jullie mij steunen en mij in mijn toverkracht 😉 laten staan.

Vanaf nu ga ik elke maand een stukje schrijven over [b]•leef, de massages en wat hier allemaal bij komt kijken.
Mega spannend vind ik het…☺

Lieve [b]•levers…
Ik wens jullie een fijne jaarwisseling!! 2018 wordt een onwijs mooie jaar waarin de energie heel anders zal zijn.✨⭐
Ik heb jullie lief! 🍀

Tot de volgende [b]•leving
Liefs,
Joyce