[B]•leef trajecten - terug naar je natuurlijke kracht

Ben jij op zoek zijn naar herverbinding, stilte en perspectief? 

Wat is bewustwording?

Het is het bewust worden van wie jij daadwerkelijk bent. We denken allemaal dat we leven vanuit ons denken. Maar van dit alles is eigenlijk niets waar. We leven vanuit onze onbewuste programmering.

Dus als het gaat om je bewust te worden van je gedachten, je gevoelens en vooral wat er op een diepere laag in je omgaat, dan hoeft dat niet te betekenen dat je allemaal nare gevoelens tegenkomt.

Hoe ziet een traject eruit?

Massage oprechte aanraking

Oprechte aanraking omvat lange, vloeiende bewegingen van spieren en weefsels met lichte tot gemiddelde druk. Joyce voelt precies wat er nodig is om de bewustwording van je lichaam en geest te activeren. De bewegingen van deze massage zijn gemaakt om het hele lichaam en geest te laten ontspannen. Hierdoor ben je even helemaal ergens anders.

Adem sessies – Adem cursus

Marcella neemt met de adem mee de diepte in. Door te leren spelen met je adem. Krijg je op natuurlijke manier grip op jezelf, je gezondheid en geluk. Daarnaast ontvouwt het opgeslagen overtuigingen in jezelf. De methode Beter Ademen® die wordt gebruikt geeft je hiervoor handvaten die je makkelijk integreert in je dagelijks leven. Je ervaart al gauw meer rust, energie, passie en plezier.

Yoga groepsles 

Met yoga kan je op een hele speciale manier alles in je lichaam aan het werk zetten. Je gaat je lichaam leren kennen, beheersen en accepteren. Niet alleen dit is een enorme [B]•leving maar ook maakt het je lijf krachtiger & leniger.

Intake + coaching gesprekken

Het traject start met een intake. In die intake gaan we opzoek naar waar jouw verlangen ligt en wat dit verlangen tegen houdt. Dit doen we door middel van ademtechniek of/en met een gesprek.

Lieve Joyce en Marcella. Wat een ervaring. Geen woorden voor. Tranen van geluk en erkenning. Wat zijn jullie een topteam samen ook! Mooie verbinding stralen jullie uit. Ik voel ik me opgeruimd, licht, verliefd en een beetje dromerig. Dus dat is fijn! Nogmaals dankjewel.
- Esther

Met het traject verbeter je het volgende:

♥ Gedachten verstillen en innerlijke rust te vinden
♥ Spanning en stress en oude patronen loslaten
♥ Je gevoel de ruimte geven en intuïtie volgen
♥ Je energieniveau verhogen en waarachtige keuzes maken
♥ Jezelf waarderen en vertrouwen op wie je ten diepste bent

MET ALS GEVOLG:
Meer zelfvertrouwen, goede keuzes maken, je passie vinden, weten wat je wilt en wie je echt bent, betere intuïtie, beter slapen, omgaan met gevoeligheid, emotionele balans, fijnere relaties, gevoel van vrijheid, minder pijn en onrust, en meer voldoening.

Prive
€599
6 maanden
Drie maandelijkse betalingen of €1799 incl btw eenmalig
6 privé coaching sessies
6 maanden 1 x per week yoga
1 x in de maand massage van 90 minuten
1 x in de maand adem sessie van 90 minuten
Bonus - 1 jaar lang toegang tot de Online meditatie omgeving van [B]•leef
Vraag een vrijblijvend kennismaking gesprek aan
Groep
€349
6 maanden
Drie maandelijkse betalingen of €999 incl btw eenmalig
3 massages van 60 minuten
Adem cursus bestaanden uit 6 groepssessies
6 maanden 1 x per week yoga
Bonus - 1 jaar lang toegang tot de Online meditatie omgeving van [B]•leef
Vraag een vrijblijvend kennismaking gesprek aan
Joyce en Marcella hebben wij inzicht gegeven wanneer mijn stress groot is en hoe ik dit kan omzetten naar kracht. Hierdoor ben ik nu een stuk rustiger in mijn privé- en zakelijk leven. Dankjewel voor deze mooie lessen.
- Eric
 
 


Wanneer we ons gehoord, gezien, geliefd en begrepen voelen kunnen we tot bloei komen.

Om te kunnen bloeien, je verbonden te voelen met jezelf en je omgeving is het belangrijk dat je alle delen van jezelf durft te zien en te accepteren.